Разровете шкафовете си и помислете от какво вече е време да

...
Разровете шкафовете си и помислете от какво вече е време да
Коментари Харесай

Никой вече няма да облича тези 6 неща

Разровете шкафовете си и помислете от какво към този момент е време да се отървете, тъй като някои неща несъмнено към този момент нямат място на рафтовете. Според фешън специалисти и трендовете, сложени от стилните дизайнери за лято 2020, някои неща към този момент не са актуални.

Ако следвате модата и желаете да бъдете в крайник с нея, тогава би трябвало да знаете какво се носи и какво несъмнено е „ навън “ този сезон.

Ето 6 продукта, които са били настоящи в предходни години, само че в този момент са за „ преработване “.

Облекло с бродирани елементи

През последните години виждаме елементи от бродерия върху разнообразни облекла – дънки, тениски, ризи и даже обувки. Бродираните елементи, най-малко в тази форма, са нещо от предишното. Простата класика, без спомагателни детайлности е в наклонност. С други думи – минимализъм.

Тесни дънки по крайници

Те са добре познати от дълги години, само че към този момент е време да се отървете от тях. Сега, този тесните и впити по краката дънки се смятат за вулгарни, без жанр и изглеждащи на ниска цена.Този сезон те ще бъде сменен от типичен дънки с дълбока или класическа талия, както и от дънки с плосък прорез, с незавършени краища на крачолите. Такива дънки най-вече припомнят на класическия Levis 501, който всички обичахме.

Широк колан – корсет

Украсата на рокли, панталони и туники с колани, които наподобяват на корсети, излизат от мода. Тенденцията тази година са тънки и дискретни колани, които не притеглят окото и не подчертават прекомерно, отвличайки вниманието от главния тоалет.

Широки дънки или модел „ boyfriend “

Този модел дънки се появи след дългото предписание за тесни модели, както и тези с доста ниска талия, които ще се съгласите, че са подобаващи единствено за супермодели. Днес е ред на дънки с разкроени крачоли, общоприета дължина и естествена или дълбока талия. Те са чудесни за множеството дами, комфортни са и можете да ги комбинирате с маратонки, сандали и токчета.

Облекло или фешън аксесоар с логото на производителя

Тази наклонност постоянно е била модерна по някакъв метод. Тя наподобява по този начин, като че ли откакто си си купил тениска на Gucci и се разхождаш крещиш „ виж скъпата ми тениска “. Модните специалисти са съгласни, че логото върху тениска или риза никога не е шикозно. Луксозните тоалети с лога на марката наподобяват на ниска цена. Виждали ли сте в миналото Кейт Мидълтън или Мелания Тръмп да парадират облечение в облекла с лого.

Дълги туники с везани елементи

Туниките с бродерии, които покриват дупето са фешън минало. Те не наподобяват женствени и акцентират неприятно женските форми. В момента, туниките са сменени от меките и женствени ризи с дълги или къси ръкави –  бели на цвят или дискретни пастелни флорални шарки, както и модели на точки.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР